sábado, 27 de octubre de 2007

Salutació

Esquerra Unida i Alternativa és un Moviment Polític i Social, nacional català i republicà, federal, anticapitalista, ecologista, internacionalista i solidari en què conflueixen forces polítiques, socials i persones d'esquerres.

A nivell Municipal lluitem per defensar polítiques d’esquerres, ecologistes i socialistes de debò, dirigides a millorar el nivell de vida dels ciutadans i ciutadanes, garantint que quedin cobertes totes les seves necessitats, des de la gent gran fins als joves.

Apostem per l’igualtat entre homes i dones. Apostem perquè els serveis del poble estiguin no solament gestionats per l’ajuntament, sinó que formin part d’ell, sense utilitzar empreses externes que empitjoren les condicions laborals dels i les obreres.

Actualment EUIA té representació política a l´ ajuntament de St. Joan Despí dins la coalició que forma amb ICV portant l´ àrea d´ atenció a la persona.

Per mantenir una més estreta relació amb els i les ciutadanes de Sant Joan Despí, i fent us de les noves tecnologies, em creat aquest blog per informar de les últimes noticies a nivell municipal, nacional o estatal que siguin d’interès general.
Tanmateix ens agradaria que vosaltres també ens fessiu arribar els vostres dubtes, suggeriments, problemes, o critiques (sempre que siguin constructives) al nostre mail, i si voleu contactar amb nosaltres personalment, podeu trucar al local o enviar-nos un mail i demanar una reunió.

Ens podeu trobar al nostre local que compartim amb el PCC situat al carrer La Mercè 31, baixos. El nostre telèfon es el 93 373 66 56 i el mail euiasantjoan@gmail.com

No hay comentarios: